Vásárlási feltételek

Kedves Vásárlónk!

Rendelés

Megrendelését az alábbi módokon tudjuk fogadni:
Faxon: +36 (37) 360-604
E-mailben: info@szolo-oltvany.hu
Személyesen: 3261 Abasár, Hegyalja út 1.
A kiszolgálás személyes átvétellel, vagy utánvételes csomagküldéssel történik.

Előrendelés

A fajtajegyzéken túl Szőlőoltványok előállítását nagyobb mennyiségben megrendelésre is vállaljuk, melyek leszállítása a következő év őszén vállik esedékessé!

Csomagküldés

Postaköltség a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása szerint.
Megrendelés teljesítését kizárolag az Magyar Posta csomagküldő szolgálattal teljesítjük. Amennyiben rendelését nem tudja a házhoz szállításkor átvenni, a postás értrsítést hagy és a postahivatalban 5 napon belül átvehető a csomag.
A szőlőoltványokat aromatartó csomagolásban küldjük, amely 5-10 napig megvédi a kiszáradástól.

Magyar posta belföldi szállítása >

 Egy csomagban maximum 50 szál oltványt tudunk küldeni.
Postai csomagküldés esetén a csomagolás díja 400 HUF + áfa/csomag

Ár

A szőlőoltványok ára fajtától függetlenül 100 db rendelés alatt 510 Ft, 100 db rendelés felett 445 Ft. Áraink az AFA-t tartalmazzák.

Nagyobb tételben való rendelés esetén kérjen egyéni árajánlatot!
 
20.000.- (Húszezer)  Forint feletti megrendelés esetén csak előre történő utalás után áll módunkban kiküldeni a megrendelt termékeket.

Garancia

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Ügyfél a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
A gyorsan romlandó termékeknél, - romlandó vagy minőségüket rövid ideig megőrző áruk érté­kesítése esetében, tehát az élő növények esetében az Ügyfél nem gyakorolhatja a 14 munkanapos elállási jogot, mert akár maradandó sérülést, kiszáradást is okozhat, ha az Ügyfél nem szakszerűen csomagolja vagy küldi vissza az árut, valamint azért mert a termékek nagy része azonnali beültetést, gondoskodást igényel a kézhezvétel után az életben maradás érdekében!

Az feltüntetett növényekre garanciát nem vállalunk,mert a szállítástól,  ültetés módjától, szakszerűségétől és a további gondozástól függ a növények sorsa.